Skip to content

Betonipuisto menestys FinnBuild 2018 -messuilla

FinnBuild 2018 -messuilla toteutettiin ensimmäistä kertaa Betonipuisto-teema-alue. Alueen tarkoituksena oli tarjota alan yrityksille mahdollisuus esitellä tuotteita ja palveluita yhteisellä alueella helpolla osallistumisella ja tyylikkäällä toteutuksella. Betonirakentamisesta kiinnostuneet kävijät löysivät alan yritykset helposti ja kokonaisuus tarjosi mahdollisuuden tutustua betonirakentamiseen aiempaa paremmin.

Kysyimme Betoniteollisuus ry:n toimitusjohtajalta Jussi Mattilalta kokemuksia Betonipuiston toteutuksesta.

Miksi alan keskuudessa haluttiin luoda yhtenäinen Betonipuisto-alue?

Nähtiin, että on asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppanien kannalta toimivaa, jos koko betoniklusteri löytyy keskitetysti yhdestä paikasta. Messukävijän on helppo tavoittaa helposti monta kiinnostavaa kohdetta sen sijaan että harhailisi etsimässä, mistä löytyy mitäkin.

Miten Betonipuiston kokonaisuuden rakentaminen sujui?

Käytimme Messua Oy:n palveluita. Osasto sai muotonsa tehokkaasti ja asiakasta ymmärtäen, vaikka liikkeelle lähdettiinkin vähän kalkkiviivoilla.

Alueella oli myös ohjelmaa. Miten ohjelma rakentui?

Johtoajatuksena oli tarjota tasapainoinen setti, jossa on sekä näytteilleasettajien kaupallista asiaa että järjestön tarjoamaa yleishyödyllisempää informaatiota.

Millaisia tuloksia yhteisalueella saavutettiin?

Mielestämme onnistuimme hyvin. Osastosta tuli näyttävä ja kävijöitä kiinnostava. Seminaarit keräsivät mukavasti kuulijoita. Negatiivisia kommentteja ei juuri kuulunut.

Mitä suunnitelmia teillä on tulevaisuuden suhteen?

Emme saaneet kaikkia kiinnostuneita jäsenliikkeitä mahtumaan Betonipuistoon tällä kertaa. Olemme varautuneet kasvattamaan osaston kokoa seuraavaan tapahtumaan. Nyt kun on kerran harjoiteltu niin 2020 onnistumme varmasti vielä paljon paremmin.

Helppo tapa osallistua

Kävijät löysivät alueen

Koko ala mukana

Kohtaamisia