Skip to content

 

 

 

 

 

 

 

Kutsu asiakkaasi FinnBileisiin ke 5.10.

– FinnBuild on raskaan sarjan tapahtuma rakentamisen ammattilaisille –

Tapaa asiakkaasi rennommissa merkeissä FinnBuildin keskiviikkoiltana järjestettävien FinnBileiden yhteydessä!

Tapahtuman aukioloaikaa on pidennetty keskiviikkona 5.10. Perinteisen messupäivän päätteeksi näytteilleasettajien osastoilla on rennompi meininki After Work -hengessä. Suosittelemme kutsumaan asiakkaitasi messuille rennommissa merkeissä esimerkiksi klo 17-19 väliseksi ajaksi. Voit tilata tarjoiluja, organisoida osastolle ohjelmaa (trubaduuri, kilpailu…).

Messujen varsinaisen aukioloajan jälkeen klo 19 alkaen hallin 7 ohjelma-alueella järjestetään FinnBileet, missä on luvassa on astetta rankempaa otetta tuttuihin iskelmiin, sillä lavalle nousee Raskasta Iskelmää -solistikaarti. Voit siirtyä messuosastolta yhdessä asiakkaidesi kanssa seuraamaan konserttia ja pitämään hauskaa!

Markkinoi FinnBileitä asiakkaillesi

Kannustamme järjestämään ohjelmaa ja kutsumaan asiakkaita osastollesi ennen FinnBileitä (esim. klo 17-19). Voit hyödyntää FinnBileiden logoa kutsuissasi. Lataa FinnBileet logo >>

Osastotarjoilut

Suunnitteletpa sitten järjestäväsi osastollanne minkälaista tai -kokoista tapahtumaa tahansa Finnbuild-messuilla, voit aina kääntyä puoleemme näytteilleasettajien osastotarjoilun osalta. Teemme myös räätälöityjä menuja toiveidenne pohjalta.

Ota yhteyttä compass.sales@messukeskus.com

Aikataulu: ke 5.10. klo 19 – 22 / Raskasta Iskelmää -konsertti klo 20:00 / Pilkku klo 22:00 / Jatkoille klo 22:30
Sisäänpääsy: Maksuton kaikille FinnBuildiin rekisteröityneille ja näytteilleasettajille. Ikäraja klo 19 alkaen 18 vuotta.

🤘 Raskasta Iskelmää 🤘

Raskasta Joulua -projekti on ollut jo vuosien ajan talvien piristys, mutta nyt sama porukka aktivoituu Raskasta Iskelmää -projektin myötä myös kesäkuukausiksi.

Raskasta Iskelmää -projektin tuottaja Erkka Korhonen kertoo seuraavaa: ”Perimmäinen idea tähän projektiin tuli Raskasta Joulua -faneiltamme. Kuulimme useasti kysymyksen: ”Voisitteko tehdä jotain samanlaista mitä kehtaisi kuunnella ympäri vuoden?” Ymmärrän hyvin, että joululaulujen tykittäminen juhannusillassa ei välttämättä istu kaikkien huumorintajuun, joten arvelimme että kysyntää olisi. Iskelmäkatalooki tuntui erittäin sopivalta lähtökohdalta uudelleensovittamiselle. Siellä on paljon hienoja biisejä Suomesta, Euroopan maista ja Amerikan mantereilta.”