Skip to content

 

 

 

 

 

 

 

FinnBileet keskiviikkona 5.10.

– FinnBuild on raskaan sarjan tapahtuma rakentamisen ammattilaisille –

Nyt messutaan!

FinnBileet jysähtää keskiviikkona 5.10.! Perinteisen messupäivän jälkeen näytteilleasettajien osastoilla on rennompi meininki After Work -hengessä. Messujen päätyttyä hallin 7 ohjelma-alueella järjestetään FinnBileet, jossa luvassa on astetta rankempaa otetta tuttuihin iskelmiin, sillä lavalle nousee Raskasta Iskelmää -solistikaarti.

Kokoa porukka työpaikalta ja hanki kotoapoistumislupa, sillä näissä bileissä pidetään hauskaa!

Aika: keskiviikko 5.10. klo 19 – 22
Sisäänpääsy: Maksuton kaikille FinnBuildiin rekisteröityneille ja näytteilleasettajille. Ikäraja klo 19 alkaen 18 vuotta

 

Ohjelma

19.00-19.30 Juanma Draven with Jam’n Heyro

20.00-21.00 Raskasta iskelmää

21.00-22.00 Bileet jatkuu

22.00 Valomerkki

 

🤘 Raskasta Iskelmää 🤘

Raskasta Joulua -projekti on ollut jo vuosien ajan talvien piristys, mutta nyt sama porukka aktivoituu Raskasta Iskelmää -projektin myötä myös kesäkuukausiksi.

Raskasta Iskelmää -projektin tuottaja Erkka Korhonen kertoo seuraavaa: ”Perimmäinen idea tähän projektiin tuli Raskasta Joulua -faneiltamme. Kuulimme useasti kysymyksen: ”Voisitteko tehdä jotain samanlaista mitä kehtaisi kuunnella ympäri vuoden?” Ymmärrän hyvin, että joululaulujen tykittäminen juhannusillassa ei välttämättä istu kaikkien huumorintajuun, joten arvelimme että kysyntää olisi. Iskelmäkatalooki tuntui erittäin sopivalta lähtökohdalta uudelleensovittamiselle. Siellä on paljon hienoja biisejä Suomesta, Euroopan maista ja Amerikan mantereilta.”