Skip to content

 

 

 

 

 

 

 

FinnBileet torstaina 8.10.

– FinnBuild on raskaan sarjan tapahtuma rakentamisen ammattilaisille –

Tapahtuman aukioloaikaa on pidennetty torstaina 8.10. Perinteisen messupäivän jälkeen näytteilleasettajien osastoilla on rennompi meininki After Work -hengessä.

Messujen päätyttyä hallin 7 ohjelma-alueella järjestetään FinnBileet, missä on luvassa on astetta rankempaa otetta tuttuihin iskelmiin, sillä lavalle nousee Raskasta Iskelmää -solistikaarti.

Kokoa porukka työpaikalta ja hanki kotoapoistumislupa, sillä näissä bileissä pidetään hauskaa!

Aika: torstaina 8.10. klo 19 – 22.
Sisäänpääsy: Maksuton kaikille FinnBuildiin rekisteröityneille ja näytteilleasettajille. Ikäraja klo 19 alkaen 18 vuotta.

 

Osastotarjoilut
Suunnitteletpa sitten järjestäväsi osastollanne minkälaista tai -kokoista tapahtumaa tahansa Finnbuild-messuilla, voit aina kääntyä puoleemme näytteilleasettajien osastotarjoilun osalta. Teemme myös räätälöityjä menuja toiveidenne pohjalta.

Ota yhteyttä compass.sales@messukeskus.com
Voit tehdä tilauksen myös sähköisellä tilauslomakkeella >>

 

🤘 Raskasta Iskelmää 🤘

Raskasta Joulua -projekti on ollut jo vuosien ajan talvien piristys, mutta nyt sama porukka aktivoituu Raskasta Iskelmää -projektin myötä myös kesäkuukausiksi.

Raskasta Iskelmää -projektin tuottaja Erkka Korhonen kertoo seuraavaa: ”Perimmäinen idea tähän projektiin tuli Raskasta Joulua -faneiltamme. Kuulimme useasti kysymyksen: ”Voisitteko tehdä jotain samanlaista mitä kehtaisi kuunnella ympäri vuoden?” Ymmärrän hyvin, että joululaulujen tykittäminen juhannusillassa ei välttämättä istu kaikkien huumorintajuun, joten arvelimme että kysyntää olisi. Iskelmäkatalooki tuntui erittäin sopivalta lähtökohdalta uudelleensovittamiselle. Siellä on paljon hienoja biisejä Suomesta, Euroopan maista ja Amerikan mantereilta.”