Skip to content

Kymmenen syytä lähteä FinnBuildiin

Hyvä rakennusalan päättäjä, olethan jo vakuuttunut siitä, että sinun tai henkilökuntasi osallistuminen FinnBuildiin on tärkeää?

 

Tapahtuman lähestyessä voimme ilolla julkaista listan, jonka turvin rakennusalan päättäjät voivat vakuuttaa ja vakuuttua, että vierailu FinnBuildissa on syksyn tärkein työpäivä.

Tiedämme toki, että alan ammattilaiset ovat kiinnostuneita ja innostuneita saapumaan tapahtumaan, mutta pomon näkökulmasta ajankäytössä kilpailee kuitenkin tiukka aikataulu työmaalla.

 

Kokosimme 10 kohdan listan osoittaaksemme, että FinnBuildissa vietetty aika maksaa itsensä takaisin!

1. Tutustut uutuuksiin, joita ei vielä ole markkinoilla – FinnBuild on kansainvälinen tapahtuma, jossa myös ulkomaiset yritykset tarjoavat uutuuksia Kaukoitää myöten.
2. Tule suunnittelemaan hankintoja – työmaatekniikka, koneet ja laitteet ovat edustettuina rakennuskoneiden- ja työmaatekniikan teema-alueella hallissa 7. Talotekniikka-alan asiantuntijat ja uutuudet löydät halleista 6-7. Ehkä tarvitsette myös työvaatteita ja suojaimia?
3. Inspiroidu uusista innovaatioista – FinnBuild Highlightsit ja lukuisat muut innovaatiot lanseerataan täällä. Kilpailun voittaja – Highlightsien Highlight julkistetaan tiistaina 4.10.
4. FinnBileissä 5.10. illalla Raskasta Iskelmää -keikka – FinnBileet on maksuton kaikille FinnBuildin kävijöille, joten miksi et tarjoaisi tätä iloa henkilökunnallesi?
5. Hyödynnä huippuohjelma – FinnBuild on koulutusta parhaimmillaan! Kolme päivää puheenvuoroja, keskusteluja, tietoiskuja ja seminaareja. Tutustu ohjelmaan, suosittele ja nostata yrityksenne ammattiylpeyttä!

6. Kurkista kilpailijoita – On hyvä tehdä kilpailijaseurantaa ja tietää mitä aidan takana tapahtuu.
7. Verestä ammattitaitoa Betoniteollisuuden Betonipuistossa – Betoni on järeän runkorakentamisen perinteinen kivijalka ja modernin rakentamisen monipuolinen mahdollistaja. Fiilistä ja faktaa betonista löydät 21 organisaation yhteisosastolta.
8. Puurakentaminen – FinnBuild Wood – puurakentamisen uusimmat trendit löytyvät omalta alueeltaan hallista 1.
9. Opi ja ammenna ammattitaitoa – Nyt on mahdollista nähdä koko ala ja kokonaisuus kerralla. Omat työt ovat hallussa, mutta tiedätkö varmasti mitä tulee ennen ja jälkeen oman työvaiheen?
10. Verkostoidu ja löydä uusia kontakteja – Verkostoituminen potentiaalisen palvelutarjoajan tai yhteistyökumppanin kanssa on erityisen tehokasta, jos sovit tapaamiset ennakkoon Tavata-alustalla.

Ja siis maksuton 👉 rekisteröityminen !

Nähdään FinnBuildissa!

Sarita Virta

myynti