FinnBuild Awards Party

Rakennusalan odotetuin palkintojenjakotilaisuus  järjestetään jälleen torstaina 11.10

FinnBuild Awards Party palkitsee rakennusalan vuoden onnistujia ja osaajia sekä hyviä suorituksia Rakennuslavalla torstaina klo 17.

Awards Partyilta on hyvä jatkaa illan kohokohtaan eli FinnBuild Partyihin, jossa Popeda raikaa ja kitara soi!

Tapahtuma on maksuton kaikille näytteilleasettajille sekä rekisteröityneille kävijöille.

Yhteistyössä

FinnBuild Awards 2016 voittajat:

 

FinnBuild Highlights -voittajaCongrid Oy:n mobiiliratkaisu rakennustuotannon hallintaan
FinnBuild Highlights -kilpailun tarkoituksena on esitellä FinnBuildin mielenkiintoisimmat tuotteet, järjestelmät, menetelmät ja palvelut. Highlights-tuotteet valitsee puolueeton tuomaristo.
Tänä vuonna kilpailun kiinnostavin osallistuja saa erikoispalkinnon, jonka arvo 3000 euroa ja se on käytettävä kansainvälistymiseen. Palkinnon myöntää Suomen Messusäätiö.

Rakenna viisaasti -palkinto – Pohjois-Karjalan keskussairaalan M-rakennus
Palkitaan rakennusalan toimija tai kohde, joka on edistänyt laadukkaasti rakentamista kestävää kehitystä huomioiden. Palkinnon myöntää Saint-Gobain ja se on jaettu viimeksi FinnBuild 2014:n yhteydessä.

Rakennusalan digitalisaation edistäjä – tuotantojohtaja Aleksi Lehtinen
Palkitaan henkilö, joka on edistänyt rakennusalan digitalisaatiota positiivisella otteella 2000-luvulla PK-sektorilla. Hän on digitalisaation puolestapuhuja, digitalisaation kehityksessä mukana yrityksensä tai työnsä kautta sekä hyvämainen rakennusalan toimija. Palkinnon myöntää EVRY Finland Oy:n valitsema työryhmä puheenjohtajanaan ja palkinnon jakajana Tuula Pitkänen. Palkinto jaetaan nyt ensimmäisen kerran.

Rakentamisen laatuteko – YIT:n mestari Aki Ahremaa ja Aren putkimiesporukka
Kilpailun tavoitteena on nostaa esille tekijöiden kautta rakentamisen laadun tekemisen hyviä käytäntöjä. Näiden avulla pyritään kannustamaan alalla työskenteleviä henkilöitä kiinnittämään huomiota nykyistäkin enemmän laadun merkitykseen ja laadun tekemisen kulttuuriin. Palkinto on 1000 euron matkalahjakortti ja sen myöntää Rakennusteollisuus RT ry yhteistyössä Rakennusliiton, Rakentamisen laatu RALAn ja Rakennuslehden kanssa. Saajan valitsee ministeri Kimmo Tiilikainen. Palkinto jaetaan nyt ensimmäisen kerran.

 

Sweco Hackathon Awards – Team SWAT (Sweco Agile Team), ratkaisu kommunikaation parantamiseen
Tiimissä: Jukka Jääskeläinen Outotec, Jaakko Linnosaari Polar Shift, Tero Kautto Trimble sekä Swecolta Minna Arola, Niina Jaatinen, Timo Pekkinen, Matti Juusela, Miika Juntunen, Juha Valjus ja Pauli Lindholm.

Palkinnon saa innovatiivisin tulevaisuuden ratkaisu rakentamisen tiedonhallinnassa. Palkintotiimin valinta perustuu AEC Hackathon Helsinki 3.-5.6.2016 tapahtuman tehtävänantoon ja saavutettuihin tuloksiin. Palkinto on HoloLens -laite jonka arvo on n. 2000-2500 €. Palkinnon myöntää myöntää Sweco Finland.

Vuoden Työmaa – YIT:n Naantalin voimalahanke
Vuoden Työmaa-palkinnon saa ansioitunein työmaa ja sitä rakentava yritys. Palkinto, Vuoden Työmaa -kunniakirja luovutetaan työmaan vastaavalle mestarille. Palkinnon antaa Rakennuslehden kokoama asiantuntijaraati puheenjohtajanaan toimitusjohtaja Hannu Järveläinen RKL:stä. Vuoden Työmaa -palkinto on jaettu joka vuosi vuodesta 1986 alkaen.

Vuoden nuori RILiläinen – asiakkuuspäällikkö Saku Viita-aho
Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL luovuttaa palkinnon jäsenelleen, kiinteistö- ja rakentamisalan aktiiviselle ja positiiviselle nuorelle keulakuvalle. Palkinto jaetaan nyt ensimmäistä kertaa.

Vuoden nuori RIAlainen – insinööri Mika Hiltunen
Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry palkitsee ansioituneen nuoren jäsenensä.