Skip to content

Tutustu FinnBuildin teema-alueisiin

FinnBuild täyttää Messukeskuksen hallit ja ulkoalueet.  Tapahtuman monipuolisesta sisällöstä löytyy eri teema-alueita, joiden osastoilla voit tutustua eri teemojen alla oleviin yrityksiin, esityksiin ja puheenvuoroihin.

TALOTEKNIIKKA TEEMA-ALUE

Talotekniikka toimialan yritykset muodostavat FinnBuild tapahtumassa merkittävän, monipuolisen ja kattavan kokonaisuuden taloteknisistä järjestelmistä, laitteista ja palveluista. Teema-alueelta löydät rakennusautomaation, ilmastoinnin, lämmityksen ja vesi-ja viemäri tekniikan sekä sähkö-ja valaistusalan yritykset ja asiantuntijat. Tutustut uutuuksiin, energiatehokkaisiin ratkaisuihin ja luot rakennukseesi turvallisen ja terveellisen sisäympäristön. Lue lisää miten yritykset kokosivat rivinsä yhteen talotekniikka-alueen suunnittelussa >>

FINNBUILD WOOD

FinnBuild Wood teema-alueella kohtaavat puualan ammattilaiset ja yritykset. Tutustut alan tuotteisiin ja palveluihin sekä kuulet alan viimeisimmät trendit puurakentamisesta. Puualan toimijoiden tuntumassa kisaillaan SPAN-puusiltakilpailussa, joka toteutetaan yhteistyössä Suomen Rakennusinsinöörien liiton RIL:n, Rakennusinsinöörit-ja arkkitehdit RIA ry:N sekä Swecon kanssa.

INFRARAKENTAMINEN

FinnBuild Infra FinnBuild Infra on alan merkittävin infra-alan johdon ja asiantuntijoiden tapahtuma, joka kokoaa maamme merkittävimmät infra-alan toimijat yhteen verkostoitumaan, kehittämään toimialaa ja tutustumaan uusiin hankkeisiin. Teema-alueella  on tarjolla runsaasti kattavaa ohjelmaa tapahtuman ajan.

RAKENNUSKONEET JA -LAITTEET SEKÄ TYÖKALUT

Rakentamisessa käytettävä työmaatekniikka, koneet ja laitteet ovat edustettuina rakennuskoneiden- ja työmaatekniikan teema-alueella hallissa 7. Täältä löydät myös työturvallisuutta lisääviä työvaatteita ja suojaimia. Alan uusimpia palveluita ja tuotteita esittelevät alan kärkitoimijat ja asiantuntijat niin myynnin kuin vuokrauksen saralla. Lisäksi tarjolla on keskitettyä ohjelmasisältöä teema-alueen tuntumassa.

RAKENTAMINEN

Rakentamisen teema-alueella on tarjolla kaikkea perusrakentamisesta kiinnostuneille. Teema-alueelta hallista 6 löydät betonitoimijoiden yhteisalueen Betonipuiston runkorakentamisen, eristyksen, katemateriaalien ja pinta- ja julkisivumateriaalien alan yritykset sekä asiantuntijat. Alan kärkitoimijat tuovat uusimmat tuotteet ja palvelut osastokohtaisesti esille ja olet sitten kiinnostunut uudisrakentamisesta tai korjausrakentamisesta niin täältä löydät siihen monipuolisia ja kattavia ratkaisuja. Teema-alueen ohjelmasta vastaa osastojen lisäksi Betonipuiston ja Rakennuslehden ohjelmapisteet.

MUUT TÄYDENTÄVÄT RAKENNUSOSAT

Muut rakentamista täydentävät rakennusosat viimeistelevät rakennuksesi ilmeen. Teema-alue löytyy hallista 3. Täydentävät rakennusosat tarjoavat kaikkea täydentävään ammattirakentamiseen kuten ovet, ikkunat, portaat, kaiteet ja lasiratkaisut. Nämä ja paljon muuta ovat esillä alan yritysten osastoilla.

BETONITEOLLISUUS – BETONIPUISTO

Betoni on järeän runkorakentamisen perinteinen kivijalka ja modernin rakentamisen monipuolinen mahdollistaja.

Betoniteollisuudessa tehdään systemaattista tuotekehitystä ja innovaatioissa on paljon uutta kiinnostavaa, kuten IoT-ratkaisut, mallintamisen hyödyntäminen, kolmiulotteiset julkisivut ja erilaiset pintakäsittelytekniikat, tutkimukset ympäristövaikutusten pienentämiseksi sekä monia muita uutuuksia, joilla rakennetaan entistäkin parempaa turvallisuutta.

Alan yhteisessä Betonipuistossa on yhdessä paikassa esillä uusiMmat tuotteet, palvelut, työmenetelmät ja ratkaisut. Lue lisää miten betoniteollisuuden yritykset kokosivat rivinsä yhteen Betonipuisto-yhteisalueelle >>