FinnBuild tarjoaa lukuisia eri teema-alueita, joissa pääset tutustumaan aiheeseen liittyviin yrityksiin ja heidän tuotteisiin ja palveluihin.

TALOTEKNIIKKA TEEMA-ALUE

Talotekniikka toimialan yritykset muodostavat FinnBuild tapahtumassa merkittävän, monipuolisen ja kattavan kokonaisuuden taloteknisistä järjestelmistä, laitteista ja palveluista. Teema-alueelta löydät rakennusautomaation, ilmastoinnin, lämmityksen ja vesi-ja viemäri tekniikan sekä sähkö-ja valaistusalan yritykset ja asiantuntijat. Tutustut uutuuksiin, energiatehokkaisiin ratkaisuihin ja luot rakennukseesi turvallisen ja terveellisen sisäympäristön.

FINNBUILD WOOD

FinnBuild Wood teema-alueella kohtaavat puualan ammattilaiset ja yritykset. Tutustut alan tuotteisiin ja palveluihin sekä kuulet alan viimeisimmät trendit puurakentamisesta. Puualan toimijoiden tuntumassa kisaillaan jälleen SPAN-puusiltakilpailussa, joka toteutetaan yhteistyössä Suomen Rakennusinsinöörien liiton RIL:n, Rakennusinsinöörit-ja arkkitehdit RIA ry:N sekä Swecon kanssa.

FINNBUILD INFRA

FinnBuild Infra FinnBuild Infra on alan merkittävin kaksipäiväinen infra-alan johdon ja asiantuntijoiden tapahtuma, joka kokoaa maamme merkittävimmät infra-alan toimijat yhteen verkostoitumaan, kehittämään toimialaa ja tutustumaan uusiin hankkeisiin. Teema-alueella hallissa 2 on tarjolla runsaasti kattavaa ohjelmaa kahdella lavalla tapahtuman ajan.

RAKENNUSKONEET JA -LAITTEET SEKÄ TYÖKALUT

Rakentamisessa käytettävä työmaatekniikka, koneet ja laitteet ovat edustettuina rakennuskoneiden- ja työmaatekniikan teema-alueella hallissa 7. Täältä löydät myös työturvallisuutta lisääviä työvaatteita ja suojaimia. Alan uusimpia palveluita ja tuotteita esittelevät alan kärkitoimijat ja asiantuntijat niin myynnin kuin vuokrauksen saralla. Lisäksi tarjolla on keskitettyä ohjelmasisältöä teema-alueen tuntumassa.

RAKENTAMINEN

Rakentamisen teema-alueella on tarjolla kaikkea perusrakentamisesta kiinnostuneille. Teema-alueelta hallista 6 löydät betonitoimijoiden yhteisalueen Betonipuiston runkorakentamisen, eristyksen, katemateriaalien ja pinta- ja julkisivumateriaalien alan yritykset sekä asiantuntijat. Alan kärkitoimijat tuovat uusimmat tuotteet ja palvelut osastokohtaisesti esille ja olet sitten kiinnostunut uudisrakentamisesta tai korjausrakentamisesta niin täältä löydät siihen monipuolisia ja kattavia ratkaisuja. Teema-alueen ohjelmasta vastaa osastojen lisäksi Betonipuiston ja Rakennuslehden ohjelmapisteet.

MUUT TÄYDENTÄVÄT RAKENNUSOSAT

Muut rakentamista täydentävät rakennusosat viimeistelevät rakennuksesi ilmeen. Teema-alue löytyy hallista 3. Täydentävät rakennusosat tarjoavat kaikkea täydentävään ammattirakentamiseen kuten ovet, ikkunat, portaat, kaiteet ja lasiratkaisut. Nämä ja paljon muuta ovat esillä alan yritysten osastoilla.

KANSAINVÄLISYYS

Kansainvälisyys näyttäytyy tapahtumakokonaisuudessa omina kansainvälisten yritysten kortteleina sekä yksittäisten monikansallisten yritysten omilla osastoilla. Ulkomaisia yrityksiä on jo mukana yli 20 eri maasta.

BETONITEOLLISUUS – BETONIPUISTO

Betoni on järeän runkorakentamisen perinteinen kivijalka ja modernin rakentamisen monipuolinen mahdollistaja.

Betoniteollisuudessa tehdään systemaattista tuotekehitystä ja innovaatioissa on paljon uutta kiinnostavaa, kuten IoT-ratkaisut, mallintamisen hyödyntäminen, kolmiulotteiset julkisivut ja erilaiset pintakäsittelytekniikat, tutkimukset ympäristövaikutusten pienentämiseksi sekä monia muita uutuuksia, joilla rakennetaan entistäkin parempaa turvallisuutta.

Alan yhteisessä Betonipuistossa on yhdessä paikassa esillä uusimmat tuotteet, palvelut, työmenetelmät ja ratkaisut. Lue lisää: betonipuisto.fi