FinnBuild tarjoaa lukuisia eri teema-alueita, joilla pääset tutustumaan aiheeseen liittyviin yrityksiin ja aiheisiin.

TALOTEKNIIKKA TEEMA-ALUE

Talotekniikka toimialan yritykset muodostavat FinnBuild tapahtumassa merkittävän, monipuolisen ja kattavan kokonaisuuden taloteknisistä järjestelmistä, laitteista ja palveluista. Teema-alueelta löydät rakennusautomaation, ilmastoinnin, lämmityksen ja vesi-ja viemäri tekniikan sekä sähkö-ja valaistusalan yritykset ja asiantuntijat. Tutustut uutuuksiin, energiatehokkaisiin ratkaisuihin ja luot rakennukseesi turvallisen ja terveellisen sisäympäristön.

FINNBUILD WOOD

Puukaupunki teema-alueella kohtaat puualan ammattilaiset ja yritykset. Tutustut alan tuotteisiin ja palveluihin ja kuulet viimeisimmät puurakentamisen trendit ja puhetta puusta. Kansainväliset ryhmät ja puheenvuorot tuovat kuulumiset puurakentamisesta maailmalta. Puualueen tuntumassa rakentuu myös SPAN-puusiltakilpailu yhteistyössä Suomen Rakennusinsinöörien liiton RIL ry:n sekä Rakennusinsinöörit-ja arkkitehdit RIA ry:n kanssa

FINNBUILD INFRA

Finnbuild Infra on alan merkittävin johdon ja päätöksentekijöiden tapahtuma, joka kokoaa maamme merkittävimmät infra-alan toimijat pohtimaan alan kehittämistä ja tutustumaan uusiin hankkeisiin.

RAKENNUSKONEET JA -LAITTEET SEKÄ TYÖKALUT

Rakennusalalla käytettävä työmaatekniikka, koneet ja laitteet ovat edustettuina rakennuskoneiden- ja laitteiden sekä työkalujen teema-alueella. Alueelta tavoitat alan kärkitoimijat ja asiantuntijat niin myynnin kuin vuokrauksen saralla. Alan uusimpien palvelujen ja tuotteiden esittelyn lisäksi tarjolla on keskitettyä ohjelmasisältöä ja puheenvuoroja toimialalta.

RAKENTAMINEN

Rakentamisen teema-alueella on tarjolla kaikkea perusrakentamisesta kiinnostuneille. Runkorakentamisen, metallituotteiden, betonituotteiden, eristyksen, katemateriaalien ja pintamateriaalien alan yritykset tuovat uusimmat alan tuotteet ja innovaatiot osastokohtaisesti esille. Olet sitten kiinnostunut uudisrakentamisesta, purkamisesta tai korjausrakentamisesta niin teema-alue tarjoaa siihen monipuolisia ja laadukkaita ratkaisuja. Alueelta löydät myös rakennusliikkeiden edustajia niin kotimaasta kuin kansainvälisesti.

MUUT TÄYDENTÄVÄT RAKENNUSOSAT

Täydentävät rakennusosat viimeistelevät rakennuksesi ilmeen. Teema-alue löytyy tällä kertaa 1-hallista, jossa on kaikkea täydentävään ammattirakentamiseen. Muut täydentävät rakennusosat teema-alue tarjoaa mm. ovet, ikkunat, portaat, kaiteet, kylpyhuoneet, keittiöt, kaihtimet ja laatat alan yritysten osastoilla. Ohjelmalavalla kuullaan tietoiskuja alan asiantuntijoilta ja ammattilaisilta.

TURVALLISUUS

FinnBuildissä on esillä myös rakentamiseen olennaisesti liittyviä turvallisuusalan ratkaisuja ja palveluita sekä työturvallisuutta lisääviä työvaatteita ja suojaimia.

KANSAINVÄLISYYS

Kansainvälisyys näyttäytyy tapahtumassa yksittäisten yritysten osastoilla. Ulkomaisia yrityksiä mukana 16 eri maasta ja yhteensä yli 50 yritystä! Lisäksi tapahtumasta löytyvät omat maa-alueet Latvialla ja Liettualla. Lisäksi samanaikaisesti järjestettävässä Jäte, Vesi, Ympäristö -tapahtumassa esillä on oma alueensa Hollannilla.

 

FB ihmisvilinaa_300x300px

Halli 7

Yl‰galleria

hackathon_300x300

Halli 6