Skip to content

Opiskelijoille

Tervetuloa FinnBuildiin tulevaisuuden rakennusalan tekijä!

Tiistaina 4.10. vietetään FinnBuildissä erityisesti tulevaisuuden ammattilaisille suunnattua päivää. Tapahtuma on alan opiskelijoille maksuton.

Rekisteröidy!

Ohjelma

Tulevaisuuden työnantaja -kokonaisuuden järjestävät tapahtuman yhteistyökumppanit Rakennuslehti ja RT Rakennusteollisuus. Tervetuloa seuraamaan ohjelmaa klo 10-15 BuildingPRO-lavalle halliin 7.

Katso tarkempi ohjelma

Span-siltakilpailu

Kilpailua käydään koko tapahtuman ajan hallissa 1. Kisassa rakennustekniikan ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijat rakentavat pienoismalleja silloista materiaaleinaan puu ja liima. Kilpailu toteutetaan yhteistyössä Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL ry:n ja Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry:n kanssa. Tervetuloa seuraamaan!

Aikataulu

 

Sovi tapaamisia – kirjautu Tavataan

Onko harjoittelupaikan tai opinnäytetyön aiheen etsintä sinulle ajankohtaista? Liity veloituksetta tapaamistyökalu Tavataan ja sovi etukäteen tapaamisia kiinnostavien näytteilleasettajien kanssa!

Myös osastoilla kannattaa kierrellä ja verkostoitua alan ammattilaisten kanssa. Tunnistat oikeat kontaktihenkilöt rintaan laitettavasta ”Tulevaisuuden työnantaja” -tarrasta.

Ryhmät

Yksittäiset kävijät rekisteröityvät tapahtumaan veloituksetta sähköisesti ennakkoon tai sisäänkäynneillä.

Opettajat tai ryhmänvetäjät voivat myös ilmoittaa yli 15 hengen ryhmän sähköisen lomakkeen kautta, jonka printtaamalla ja tuomalla ovelle koko ryhmä pääsee kätevästi sisään.