FinnBuild -

Tapahtumissa verkostoituminen ei ole koskaan ollut helpompaa!

na%cc%88ytto%cc%88kuva-2016-09-29-kello-15-42-09

Kansainvälinen FinnBuild järjestetään nyt 22. kertaa ja tapahtuma kokoaa yhteen koko rakennusalan, sillä mukana ovat niin suuret ja tunnetut kansainväliset yritykset kuin uudet, innovatiiviset yrittäjät. Tapahtuman aikana tapaat päättäjiä, kohtaat olemassa olevia ja potentiaalisia asiakkaitasi ja saat tuotteesi ja palvelusi esille juuri oikeille ihmisille – kasvotusten ja henkilökohtaisesti. FinnBuild-messuilla tehdäänkin runsaasti kauppaa. Messuilla on käytössä Brella-verkostoitumistyökalu, joka mahdollistaa tapaamisten sopimisen kätevästi.

Kuin mikä tahansa muu taito, verkostoituminen on taito, jota voi edistää harjoittelun avulla.

Keskusteluihin on hyvä valmistautua, mutta niistä on turha ottaa ylimääräistä stressiä, sillä verkostoituminen on yksinkertaisimmillaan keskustelua samanhenkisten ihmisten kanssa. Ammattimessut ovat luonnollisesti oiva mahdollisuus tavata ja keskustella samalla toimialalla työskentelevien henkilöiden kanssa. Verkostoitumisen tärkeys ymmärretäänkin hyvin, sillä se on yksi iso tekijä, miksi yritykset ja ihmiset osallistuvat ylipäätään erinäisiin tapahtumiin. Verkostoituminen johtaa hyvin suurella todennäköisyydellä suotuisaan lopputulokseen pitkässä juoksussa.

Ahkera kontaktien kerääminen kannattaa – oli se sitten asiakkaan, kumppanuuden, sijoituksen tai potentiaalisen työntekijän löytämisen muodossa.

Kysymys on enemmänkin siitä, löytyykö tapahtumista aina oikeat ihmiset verkostoitumista varten. Verkostoitumistyökalu Brella on kehitetty vastaamaan tähän tarpeeseen – se antaa ihmisille mahdollisuuden tarkastella ja valita yhteisen mielenkiinnon jakavat sopivimmat ihmiset, joiden kanssa työkalun välityksellä on helppo sopia tapaamisia messujen ajaksi. Brella on tehnyt face-to-face tapaamisten sopimisen niin helpoksi, kuin mahdollista. Brellan avulla messupäivän rytmitys helpottuu, tiedät etukäteen mihin aikaan sinulla on tapaamiset ja näin saat otettua messupäivästä enemmän irti. Palvelu on messukävijöille kokonaan maksuton.

Rakennusalalla verkostoitumista voitaisiin vielä lisätä

Arvoketjujen kehittyminen ja verkostoituminen on tärkeää myös rakennusalalla. Esimerkiksi alihankintasuhteiden kehitys hyödyttää kaikkia osapuolia. Alihankinta lisääntyy Suomessa jatkuvasti, samoin kuin pyrkimys yhteistyösuhteiden solmimiseen. On tärkeää edistää rakennusalan toimijoiden verkottumista ja näin edelleen kilpailukykyä. Myös digitalisaation mahdollistamien työkalujen käyttöönotto vaatii yhteistyötä, suunnitelmallisuutta ja vaivattomampaa tiedonkulkua eri sidosryhmien välillä, jotta uusia markkina-, työllistämis-, investointi-,yhteistyö- ja liiketoimintamahdollisuuksia syntyy ja kehitystä tapahtuu. Lue lisää digitalisaatiosta rakennusalalla aiemmasta blogikirjoituksestamme.

Verkostoidu ja löydä uusia kontakteja messuilla!

Tervetuloa Messukeskukseen FinnBuild-messuille 12.-14.10.2016! Messuilla verkostoidutaan tehokkaasti. Brella-palveluun on helppo kirjautua sähköpostilla tai LinkedIn-tunnuksilla.Voit varata tapaamiset ennakkoon tästä linkistä: https://app.brella.io/finnbuild16?locale=fi