Skip to content

FinnBuild aukioloajat ja rekisteröityminen kävijäksi

FinnBuild siirtyy toteutettavaksi syksyllä 2022. Uudet päivämäärät ovat 4.-6.10.2022.

 

Messukeskukseen on helppo tulla niin julkisilla kuin omalla autollakin. Messukeskuksen ravintolat ja hotelli palvelevat asiakkaita koko tapahtuman ajan.

Turvallisesti messuille

Messukeskus haluaa varmistaa asiakkailleen mahdollisimman turvallisen tapahtumaosallistumisen. Noudatamme tarkasti viranomaisohjeita. Messukeskus on rakennettu suuria yleisötilaisuuksia varten, ja meillä on pitkä kokemus tapahtumien järjestämisestä. Hygieniatasomme ja -osaamisemme on jo lähtökohtaisesti korkea. Turvallisuuskoulutuksen saanut henkilökuntamme auttaa ja neuvoo mielellään kaikessa.

Näin teemme FinnBuildista turvallisen tapahtuman

Aukioloajat:

Tiistai 4.10. klo 9–17
Keskiviikko 5.10. klo 9–19
Torstai 6.10. klo 9–16

Rekisteröidy maksutta kävijäksi

FinnBuild on rakennus ja talotekniikka-alan ammattitapahtuma. Voit vierailla tapahtumassa maksutta rekisteröitymällä kävijäksi mieluiten ennakkoon verkossa.

FinnBuildin sisäänpääsyn ikäraja on 16 vuotta

Muistathan ottaa netistä tulostamasi rintamerkin mukaan messuille!

Jos olet unohtanut ennakkoon rekisteröityessä saamasi rintamerkin kotiin, voit tulostuttaa rintamerkin uudelleen tapahtuman aukioloaikoina Messukeskuksen pääsisäänkäynnin Help Deskissä.

Rekisteröinti kävijäksi uudelleenavataan myöhemmin.

Pysäköinti

Saavu helposti Messukeskukseen autolla ja jätä se Messuparkkiin.
Katso ohjeet


Julkiset kulkuvälineet

Pääset paikalle helposti junalla, bussilla sekä ratikalla.
Katso ohjeet


Sisäänkäynnit

Mistä pääsee sisään? Lue Messukeskuksen sisäänkäynneistä.
Katso ohjeet


Palvelut ja majoitus

Opiskelijat ja opettajat

Messut ovat hyvä tilaisuus opiskelijoille ja opettajille päivittää tietonsa alan ajankohtaisista ilmiöistä, uusista tuotteista ja toimijoista. Opiskelijapäivänä FinnBuildissa on myös opiskelijoille suunnattua ohjelmaa Tulevaisuuden työnantaja -teeman alla. Valmistauduthan todistamaan ikäsi, sillä FinnBuildin ikäraja on 16 vuotta.

lue lisää

Ryhmä on, mutta bussi puuttuu?

Oma messubussi on Messukeskuksen uusi tilausajopalvelu yrityksille, yhdistyksille, matkanjärjestäjille, messuvieraille sekä kaikille Messukeskuksen asiakkaille. Palvelu on käytettävissä kaikissa yleisö- ja ammattitapahtumissamme.

Lue lisää

Messukeskuksen palvelut

Täyden palvelun tapahtumatalona Messukeskus tarjoaa palvelut pankkiautomaateista lastenhoitohuoneisiin. Tutustu tapahtumissa tarjolla oleviin palveluihin.

Katso palvelut

Messukeskuksen kupeesta löytyy juuri kauttaaltaan remointoitu Holiday Inn Helsinki – Expo. Tutustu hotelliin
Messukeskuksessa on runsaasti ravintoloita, joiden antimista voi nauttia niin tapahtumissa kuin myös niiden ulkopuolella. Tutustu ravintolavalikoimaan