Skip to content

Hae mukaan FinnBuild Highlights 2021 -kilpailuun

FinnBuild Highlights on kilpailu, johon kootaan FinnBuildin mielenkiintoisimmat tuotteet, järjestelmät, menetelmät ja palvelut.

katso osallistumisohjeet hae finnbuild highlights -kilpailuun

FinnBuild Highlights on kilpailu, johon kootaan FinnBuildin mielenkiintoisimmat tuotteet, järjestelmät, menetelmät ja palvelut.  Finalisteiksi valitaan 5-10 FinnBuildin näytteilleasettajien huippua, jotka saavat näkyvyyttä eri tavoin. 

Kilpailussa palkitaan erikoispalkinnolla yksi tuote, menetelmä, järjestelmä, tai palvelu (Highlight). Palkittu tuote nostetaan esiin markkinoinnissa ja viestinnässä ja se saa palkinnoksi 3 000 euroa. 

Ketkä voivat osallistua? 

Ehdotuksia FinnBuild Highlightsiksi voivat tehdä maksutta kaikki vuoden 2020 FinnBuildin näytteilleasettajat. Ehdotus voi olla valmistutkimus- tai kehitystyöhön perustuva, alaa uudistava tuote, palvelu tai menetelmä, jolla on kaupallista merkitystä. Yritys voi ilmoittaa mukaan monia ehdotuksia. 

Aikataulu 

Ehdotusten on oltava perillä viimeistään 8.3.2021 Highlightstuotteisiin valittuihin edustajiin otetaan yhteyttä syyskuun aikana. 

katso osallistumisohjeet
lähetä hakemuksesi

Valinnan kriteerit 

Highlightsvalinnoissa raati kiinnittää huomiota muun muassa 

  • Rakennus- ja talotekniikkaalan tai infraalan ja yhdyskuntatekniikan uuteen soveltamiseen tai uuden ja vanhan tiedon innovatiiviseen yhdistämiseen. 
  • Ehdotuksen tuomiinkäytännön ratkaisuihin, etuihin ja hyötyihin loppukäyttäjälleasiakkaalle, kuluttajalle tai yhteiskunnalle. 
  • Ehdotuksen jo toteutuneentaisen potentiaaliseen kaupalliseen hyödynnettävyyteen koti- ja/tai ulkomailla. 

Raati valitsee Highlightsit oman harkintansa perusteella näytteilleasettajien tekemien ehdotusten joukosta. Raati on luottamuksellinen. Tietoja osallistuvista ehdotuksista ei anneta muiden kuin raadin tietoon ilman osallistuja tahon lupaa. 

Säännöt ja ohjeet

Ehdotusten on oltava perillä viimeistään 8.3.2021 FinnBuild Highlights -kilpailuun haetaan sähköisen lomakkeen kautta. 

katso säännöt ja ohjeet  lähetä hakemuksesi