Skip to content

Tulevaisuuden työntekijäsi löydät FinnBuildista!

Tulevaisuuden työnantekijäsi vierailevat FinnBuildissa. Messuilla vierailee tuhansia alan opiskelijoita ja sinulla on mahdollisuus poimia parhaat tulevaisuuden työntekijät. Markkinoimme aktiivisesti tapahtumaa alan oppilaitoksiin ja alan opiskelijoille.

 

 

Löydä tulevaisuuden työntekijäsi FinnBuildista!

Rakennusalalle valmistuu vuosittain tuhansia uraansa aloittavia opiskelijoita ja uranvalintaa suunnittelevia.

Messujen ensimmäisenä päivänä vietetään Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivää.  

Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä

Ensimmäisenä messupäivänä  järjestetään erityisesti rakennusalan opiskelijoille ja alan muille työnhakijoille kohdistuva Tulevaisuuden työnantaja -teemapäivä. Päivän ohjelma suunnitellaan erityisesti opiskelijat ja työnhakijoita ajatellen. Yhteistyökumppanina teemapäivän ohjelman koostamisessa toimii Rakennuslehti.

Osallistu Tulevaisuuden työnantajapäivään 

Mukana olevien yritysten on mahdollista osallistua teemapäivään työnantaja näkökulmasta ja keskustella erilaisista uravaihtoehdoista teknologia-alan opiskelijoiden ja työnhakijoiden kanssa.

Mikäli osallistut teemapäivään, toimi näin:

  • Ilmoita osallistumisestasi Tulevaisuuden työnantaja -päivään merkitsemällä eMessukeskuksessa tuoteryhmäksi Tulevaisuuden työnantaja. Näin opiskelijat ja työnhakijat löytävät näytteilleasettajien joukosta helposti ne yritykset, jotka ovat kyseissä teemapäivässä mukana.
  • Hyödynnä osastollasi Tulevaisuuden työnantaja -materiaali. Teemapäivään osallistuville yrityksille jaetaan osastolle Tulevaisuuden työnantaja -tarra, jonka voi liimata osastolle tai esimerkiksi paikalla olevan henkilökunnan vaatetukseen merkiksi siitä, että osastollanne on mukana rekrytoinnin ammattilaisia.

Ota kaikki hyöty päivästä, suunnittele osallistumisesi hyvissä ajoin ja ilmoita yrityksesi jo nyt osallistujaksi teemapäivään!