Skip to content

Tervetuloa näytteilleasettajaksi FinnBuild 2022 -tapahtumaan!

Avoinna

Tiistai 4.10. klo 9–18
Keskiviikko 5.10. klo 9–19
* FinnBuild After work klo 18.00
* FinnBileet alkaen klo 19.00
Torstai 6.10. klo 9–16

emessukeskukseenRakennusaikataulut ja sisäänkäynnit

SISÄLLYSLUETTELO

Kesäkuussa

Tarkista laskutustiedot

Tarkista laskutustietojen ajantasaisuus eMessukeskuksessa Omat tiedot –sivulla 23.6.2022 mennessä. Ilmoita mahdolliset korjaukset yrityspalvelu@messukeskus.com.

Huomioi, että laskun lähetyksen jälkeen tehtävistä muutoksista laskutustietoihin veloitetaan erillinen laskutuslisä.

Ehdota ohjelmaa

Onko sinulla kiinnostavaa, ajankohtaista tai viihteellistä ohjelmaa, jonka haluat esittää messuyleisölle? Voit ehdottaa ohjelmaa 15.6. mennessä  tuottaja Nea Heleniukselle, nea.helenius@messukeskus.com.

Varaa majoitus etuhintaan

Majoitu mukavasti tapahtuman aikana Messukeskuksen yhteydessä sijaitsevassa Holiday Inn Helsinki – Expo -hotellissa. Näytteilleasettajana saat huoneesi erikoishintaan, 11 prosentin alennuksella päivän hinnasta!

Tee huonevaraus ajoissa, sillä hotelli on erittäin suosittu tapahtumien aikaan!

Lue lisää ja tee varaus

Elokuussa

Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet

Hinnoittelumme perustuu hintajaksoihin. Mitä aikaisemmin teet tilauksia, sitä edullisemmin saat osastollasi tarvitsemasi tuotteet ja palvelut ja varmistat tuotteiden saatavuuden. Suunnittele ja tilaa osastolle tarvittavat rakenteet ja kalusteet eMessukeskuksesta kohdasta Tilaa lisää. Kun teet tilaukset 30.8.2022 mennessä, saat tuotteet edullisemmin. Säästä ja tilaa ennakkoon!

  • 31.8.2022 hinnat nousevat 20 %
  • 12.9.2022 hinnat nousevat 50 %
  • 26.9.2022 hinnat nousevat 100 %

Lisätietoja: osastopalvelut@messukeskus.com

Messukeskuksen rakentamisohjeet

Vakiokorkeuden 250 cm ylittävät rakenteet ovat mainostilaa, josta laskutetaan vähintään 450 €. Kaksikerrosrakenteissa toisen kerroksen pinta-alasta laskutetaan 50 % paikanvuokrasta. Yli 250 cm korkeat rakenteet on hyväksytettävä Messukeskuksen teknisellä neuvojalla 45 päivää ennen tapahtumaa. Toimitathan tiedot viimeistään 45 päivää ennen näyttelyn alkua eMessukeskuksen kautta tai lähettämällä piirroksen osoitteeseen osastopalvelut@messukeskus.com.

Tilaa design osastosuunnittelu ja -toteutus tai valmis osastoratkaisu

Voit tilata kauttamme osastosuunnittelun tai valita omaan tarpeeseesi sopivan vaihtoehdon kolmesta valmiista osastomallistosta. Osastopakettiemme rakenne- ja alustamateriaaleissa valmiiksi huomioituna uudelleenkäytettävyys sekä valaistuksessa energiatehokkuus.

Tutustu ja tilaa

Kutsu kävijöitä messuille

Tapahtumassa on käytössä sähköinen, ilmainen eKutsu, joka mahdollistaa kutsun lähettämisen kerralla vaikka sadoille asiakkaille. Sähköiseen kutsuun voi liittää oman tervehdyksen sekä yrityksen kuvia. Löydät eKutsu-työkalun ja ohjeet näytteilleasettajien eMessukeskus-palvelusta kohdasta Lähetä eKutsuja ammattilaisille.

eKutsun käyttöohjeetemessukeskukseen

Finnbuild highlights kilpailu, ilmoittaudu viimeistään 22.8.

FinnBuild Highlights -kilpailussa etsitään FinnBuildin mielenkiintoisimmat tuotteet, järjestelmät, menetelmät ja palvelut.

Lue lisää ja lähetä hakemus

Näytteilleasettajien infotilaisuus

FinnBuildin näytteilleasettajille järjestetään oma infotilaisuus 25.8. klo 9.00–11.00. Tilaisuudessa tarjotaan kevyt aamiainen ja siitä tulee vielä erillinen kutsu kaikille näytteilleasettajille. Tilaisuudessa käydään läpi mm. eMessukeskuksen käyttöä kuten kutsulippujen lähetys, osasto-ohjelmasta kertominen ja oman osallistumisen markkinointi. Lisäksi saat vinkkejä messuilla osallistumiseen. Jos et ole saanut kutsua, niin laita viestiä osoitteeseen nea.helenius@messukeskus.com.

Messuoppaassa näkyminen

Rakennuslehden numerossa 30 julkaistaan 30.9 Finnbuildin messuopas, jossa julkaistaan mm. lavaohjelmat ja näytteilleasettajaluettelo. Voit olla tapahtuman myyntipäällikköön Sarita Virtaan yhteydessä, jos haluat markkinoida osallistumistanne samassa julkaisussa.

Yhteystiedot: puhelin 040 451 7038, sähköpostiosoite sarita.virta@messukeskus.com.

Syyskuussa

Päivitä yritysprofiilisi

Päivitä yritysprofiilisi eMessukeskuksessa viimeistään maanantaina 15.9.2022 ja varmista näkyvyys kävijöille tapahtumassa jaettavassa messuinfossa.

Ohje yritysprofiilin päivittämiseen

Ilmoita alanäytteilleasettajat

Ilmoita yhteisosastollenne tulevat alanäytteilleasettajat eMessukeskuksen kautta kohdassa Alanäytteilleasettajat viimeistään maanantaina 15.9.2022, ja varmista näkyvyys kävijöille tapahtumassa jaettavassa messuinfossa. Alanäytteilleasettajat saavat oman yrityskohtaisen tilin ja omat tunnukset eMessukeskukseen.

Alanäytteilleasettajista veloitetaan rekisteröintimaksu tapahtumakohtaisten osallistumisehtojen mukaan. Tässä tapahtumassa alanäytteilleasettajien rekisteröintimaksu on 370 € + alv.

Huomioi median edustajat, bloggaajat ja somevaikuttajat

Muista kontaktoida toimittajia ja vaikuttajia aktiivisesti ja kutsua heitä osastollesi. Julkaise tiedotteet eMessukeskuksen kautta kohdassa Tavoita media ja toimita printtiversiot lehdistökeskukseen, joka on avoinna tapahtuman aukioloaikoina. Toimittajat tunnistat messuilla PRESS-rintamerkistä ja somevaikuttajat sekä bloggaajat CONTENT CREATOR -rintamerkistä.

Messuille osallistuu runsaasti mediaa. Kerro tapahtuman tiedottajalle, jos osastollasi on uutuuksia, esiintyjiä, ohjelmaa, mediaa kiinnostavaa ohjelmaa tai tiedotustilaisuuksia. Näin vältytään päällekkäisiltä tilaisuuksilta.

Tiedottaja Anu-Eveliina Mattila, puh. +358 50 555 6183, anu-eveliina.mattila@messukeskus.com

Hyödynnä tapahtuman logot ja bannerit omissa markkinointikanavissasi

Muista kertoa osallistumisestasi ja messuilla esillä olevista uutuuksistasi omissa markkinointi- ja viestintäkanavissasi kuten somessa. Voit käyttää tapahtuman logoja, bannereita ja kuvia markkinoidaksesi tapahtumaosallistumistasi.

MediapankkiMarkkinoi osallistumistasi

 

Ilmoita osasto-ohjelmasta

Onko osastollanne ohjelmaa messujen aikana? Ilmoita ohjelmasta eMessukeskuksessa kohdassa Kerro ohjelmastasi niin se julkaistaan tapahtuman nettisivuilla ja saat ilmaista näkyvyyttä ohjelmallenne.

Toimita otsalautateksti tai logo

Jos olet ostanut osastoratkaisun otsalaudalla, muistathan toimittaa otsalautatekstin tai logon osoitteeseen graphics@messukeskus.com viimeistään 4.9.2022. Tämän jälkeen tulleista muutoksista veloitamme normaalin hinnaston mukaisesti.

Aineisto-ohje

FinnBileet ke 5.10.

Tapaa asiakkaasi rennommissa merkeissä FinnBuildin keskiviikkoiltana järjestettävien FinnBileiden yhteydessä! Tapahtuman aukioloaikaa on pidennetty keskiviikkona 5.10. Perinteisen messupäivän päätteeksi näytteilleasettajien osastoilla on rennompi meininki After Work -hengessä. Suosittelemme kutsumaan asiakkaitasi messuille rennommissa merkeissä esimerkiksi klo 17-19 väliseksi ajaksi. Voit tilata tarjoiluja, organisoida osastolle ohjelmaa (trubaduuri, kilpailu…).

Messujen varsinaisen aukioloajan jälkeen klo 19 alkaen hallin 7 ohjelma-alueella järjestetään FinnBileet, missä on luvassa astetta rankempaa otetta tuttuihin iskelmiin, sillä lavalle nousee Raskasta Iskelmää -solistikaarti. Voit siirtyä messuosastolta yhdessä asiakkaidesi kanssa seuraamaan konserttia ja pitämään hauskaa!

Markkinoi FinnBileitä asiakkaillesi

Kannustamme järjestämään ohjelmaa ja kutsumaan asiakkaita osastollesi ennen FinnBileitä (esim. klo 17-19). Voit hyödyntää FinnBileiden logoa kutsuissasi.
Lataa FinnBileet logo >>

Osastotarjoilut

Suunnitteletpa sitten järjestäväsi osastollanne minkälaista tai -kokoista tapahtumaa tahansa Finnbuild-messuilla, voit aina kääntyä puoleemme näytteilleasettajien osastotarjoilun osalta. Teemme myös räätälöityjä menuja toiveidenne pohjalta.

Ota yhteyttä compass.sales@messukeskus.com

Lokakuussa

Rakennus- ja näyttelyaikaiset kulkuluvat

Voit lähettää kulkuluvat kätevästi messutiimisi jäsenien sähköpostiin tai matkapuhelimeen eMessukeskuksen kautta. Lähetä kulkulupia -työkalu avautuu eMessukeskukseen syyskuun puolivälissä.

Kulkuluvan saaja voi printata sen etukäteen sähköpostissa olevan linkin kautta tai tulostuksen voi tehdä myös Messukeskuksen sisäänkäynneillä tai Messutoimistossa. Voit luoda tarvitsemasi määrän kulkulupia.

Näytteilleasettajan kulkulupa on osastosi messuaikaista henkilökuntaa varten. Lupa on henkilökohtainen ja voimassa messujen rakennus-, tapahtuma- ja purkuaikoina. Kulkulupa on pidettävä esillä tapahtuman aikana ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn näytteilleasettajien taukotilaan ja ostoetuihin (mm. näytteilleasettajalounas ja edut Compass Groupin kahviloissa). Rakentajan kulkulupa on voimassa messujen rakennus- ja purkuaikoina. Rakentajan kulkulupa on maksuton.

Messukeskuksen sisäänkäynneiltä ja Messutoimistosta saa rintakorttitaskuja kulkulupia varten.

sähköisen kulkuluvan lähettämisohjeet

Tilaa osastotarjoilut ja lounaslipukkeet

Tilaa osastollesi tarjoilut ja henkilökunnallesi lounaslipukkeet etukäteen, viimeistään 4 päivää ennen tapahtuman alkua.

Lue lisää ja tee tilaus

Messutoimisto

Messutoimisto palvelee tapahtuman rakennus- ja aukioloaikoina näytteilleasettajia ja rakentajia mm. osastotilausten osalta.

Katso aikataulut ja sisäänkäynnit

Pysäköinti

Messukeskuksessa on käytössä EuroParkin puomiton Autopay-pysäköintijärjestelmä. Pysäköinnin laskutuksesta vastaa EuroPark.

Katso hinnat ja lue lisää pysäköinnistä

Näytteilleasettajien taukotilat ja ravintolapalvelut

Näytteilleasettajien taukotila on avoinna tapahtuman aukioloaikojen mukaisesti. Näytteilleasettajien taukotila on Messukeskus Siiven 2. kerroksessa. Ovikoodi löytyy kulkuluvasta.

Näytteilleasettajien taukotilassa voit nauttia kupin kahvia. Tilassa on pieni keittiöpiste, wc-tilat ja suihkut. Buffetlounas tarjoillaan Mesta-ravintolassa Messukeskus Siiven toisessa kerroksessa. Voit halutessasi ostaa lounaslippuja Messutoimistosta, Eat & Meet -ravintolasta (Ylägalleriassa) tai Stop & Shop -kioskista (Alagalleriassa).

Huolehdi oman osastosi turvallisuudesta

Älä jätä arvotavaroita esille, kun messupäivä päättyy. Huolehdi vakuutuksista ja mieti, tarvitsetko lisävarustusta, esimerkiksi vitriinejä, lukitusta tai turvavaijereita tietokoneille tai näytöille.

Meillä on valmius huolehtia myös osastosi erityisistä turvallisuustarpeista. Näissä palvelutarpeissa sinua auttaa turvallisuuspalvelukumppanimme Securitas. Turvallisuuspalveluihin voit tutustua eMessukeskuksen Tuotteet ja palvelut -sivuilla. Valitse ensin tapahtuma ja tämän jälkeen tuotekategoria Turvallisuuspalvelut.

Tavaratoimitukset messuosastolle

Merkitse toimitusosoite osastolle saapuvalle tavaralle näin:
Messukeskus / Messutapahtuman nimi
Näytteilleasettaja, osastonumero
Yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

Lue lisää

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

+358 40 450 3250
yrityspalvelu@messukeskus.com

 

Anna palautetta sivusta >>

Ethän jätä tukipyyntöjä palautelomakkeen kautta. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluun.