Skip to content

Verkostoidu ja löydä uusia kontakteja!

Messuilla verkostoidutaan tehokkaasti. Kiinnostavien kontaktien ja henkilöiden tapaamisen voit varmistaa jo ennakoon käytössäsi olevan Brella-työkalun avulla. Brellan kautta sovit helposti nopeita tapaamisia paikan päälle kiinnostavien palveluntarjoajien ja potentiaalisten yhteistyökumppanien kanssa. Työkalu etsii tarpeitasi tai kiinnostuksiasi parhaiten vastaavat kontaktit muiden osallistujien joukosta ja voit sopia tapaamisia heidän kanssaan.

Brella on avattu FinnBuildin ennakkorekisteröityneille ja näytteilleasettajille. Lähetämme sähköpostitse ohjeet ja kirjautumiskoodin kaikille FinnBuildiin ennakkorekisteröityneille. Rekisteröidy Brellaan tai kirjaudu palveluun, jos olet jo rekisteröitynyt.

www.brella.io/

 

brella-materialbank-steps_FI_02

 

 

Käytätkö messupäiväsi mahdollisimman tehokkaasti?

Finnbuild-messuilla on käytössä innovatiivinen Brella tapaamiset -työkalu. Brellan avulla löydät parempia kumppaneita kuin koskaan aiemmin.

Ihmisten aika on yhä kysytympää, joten tällainen tehokas työkalu hyödyllisten tapaamisten ennakkosopimiseen ja messuvierailun aikatauluttamisen tueksi on erittäin toivottu. Brella on saanut erinomaisen vastaanoton sekä tapahtumajärjestäjien että heidän asiakkaidensa osalta. Ammattitapahtumista, joissa palvelu on havaittu toimivaksi, voidaan nostaa esimerkiksi Nordic Business Forum sekä IBM:n, Microsoftin ja Nokian tapahtumat eri puolilla maailmaa.

Janne Puustinen
Perustaja, Brella Oy

 

janne-puustinen_pic-1