Pomo, oletko jo vakuuttunut siitä, että alaisesi osallistuminen ilmaiseksi FinnBuildiin on tänä vuonna suorastaan välttämättömyys?

FinnBuild-messujen lähestyessä voimme ilolla julkaista listan, jonka turvin rakennusalan ammattilaiset voivat vakuuttaa ja vakuuttua, että vierailu FinnBuildissa on syksyn tärkein työpäivä.

Tiedämme toki, että FinnBuildin kävijät ovat kaikki kiinnostuneita ja innostuneita saapumaan tapahtumaan. Kuitenkin pomon näkökulmasta ajankäytössä kilpailee tiukka aikataulu työmaalla. Onneksi on monta tekijää millä voimme osoittaa, että FinnBuildissa vietetty aika maksaa itsensä takaisin.

FinnBuild on tosiaan Suomen suurin ja merkittävien rakennus- ja talotekniikka-alan messutapahtuma ammattilaisille.

Jos vielä tämänkin jälkeen mietit asiaa, tässä lisää syitä lähteä Messukeskukseen koko päiväksi:

TUTUSTU UUTUUKSIIN, JOITA EI OLE VIELÄ MARKKINOILLA

FinnBuild on yhä kansainvälisempi tapahtuma ja ulkomaiset yritykset tarjoavat uutuuksia Kaukoitää myöten.

TULE SUUNNITTELEMAAN HANKINTOJA

työmaatekniikka, koneet ja laitteet ovat edustettuina rakennuskoneiden- ja työmaatekniikan teema-alueella hallissa. Ehkä tarvitsette myös työvaatteita ja suojaimia?

LÖYDÄ INNOSTUSTA UUSISTA INNOVAATIOISTA

FinnBuild Highlights kilpailu on käynnissä ja voittaja julkistetaan Awards Partyssa torstaina 11.10. Kaikki kilpailuun osallistuvat innovaatiot löydät tapahtumasta.

ILLANVIETTEENÄ TORSTAINA 11.10 POPEDAN KEIKKA

FinnBuild Party on maksuton kaikille FinnBuildin ja FinnBuild Infran kävijöille. Jatka messupäiväsi iltaan ja lisää Raswaa koneeseen!

HYÖDYNNÄ HUIPPUOHJELMA

FinnBuildissa on kolme päivää puheenvuoroja, keskusteluja, tietoiskuja ja seminaareja. Katso ohjelma tarkemmin ja valitse kiinnostavimmat esitykset.

KURKISTA KILPAILIJOITA

On hyvä tehdä kilpailijaseurantaa ja tietää mitä aidan takana tapahtuu.

VERESTÄ AMMATTITAITOA

Betoniteollisuuden Betonipuistossa – Betoni on järeän runkorakentamisen perinteinen kivijalka ja modernin rakentamisen monipuolinen mahdollistaja. Fiilistä ja faktaa betonista löydät 21 organisaation yhteisosastolta.

OPI JA AMMENNA AMMATTITAITOA

Nyt on mahdollista nähdä koko ala ja kokonaisuus kerralla. Omat työt ovat hallussa, mutta tiedätkö varmasti mitä tulee ennen ja jälkeen oman työvaiheen?

VERKOSTOIDU JA LÖYDÄ UUSIA KONTAKTEJA

– Verkottuminen potentiaalisen palvelutarjoajan tai yhteistyökumppanin kanssa on erityisen tehokasta, jos sovit Brella-tapaamistyökalun kanssa ennakkoon tapaamiset.

KIINNOSTAAKO MYÖS INFRA-ASIAT?

– FinnBuild Infra järjestetään yhtä aikaa ja tapahtuma keskittyy infrapolitiikkaan ja infrajohtamiseen. Tapahtuma on kaksipäiväinen eli voit vierailla siellä keskiviikosta torstaihin 10.-11.10.

 

Rekisteröidy FinnBuildiin ilmaiseksi nyt!

Jaa artikkeli kollegoillesikin!