FinnBuild tarjoaa lukuisia eri teema-alueita, joilla pääset tutustumaan aiheeseen liittyviin yrityksiin ja aiheisiin.

TALOTEKNIIKKA TEEMA-ALUE

Talotekniikka toimialan yritykset muodostavat FinnBuild tapahtumassa merkittävän, monipuolisen ja kattavan kokonaisuuden taloteknisistä järjestelmistä, laitteista ja palveluista. Teema-alueelta löydät rakennusautomaation, ilmastoinnin, lämmityksen ja vesi-ja viemäri tekniikan sekä sähkö-ja valaistusalan yritykset ja asiantuntijat. Tutustut uutuuksiin, energiatehokkaisiin ratkaisuihin ja luot rakennukseesi turvallisen ja terveellisen sisäympäristön.

WOOD TOWN-PUUKAUPUNKI ALUE

Puukaupunki teema-alueella kohtaat puualan ammattilaiset ja yritykset. Tutustut alan tuotteisiin ja palveluihin ja kuulet viimeisimmät puurakentamisen trendit ja puhetta puusta. Kansainväliset ryhmät ja puheenvuorot tuovat kuulumiset puurakentamisesta maailmalta. Puualueen tuntumassa rakentuu myös SPAN-puusiltakilpailu yhteistyössä Suomen Rakennusinsinöörien liiton RIL ry:n sekä Rakennusinsinöörit-ja arkkitehdit RIA ry:n kanssa

RAKENNUSKONEET JA -LAITTEET SEKÄ TYÖKALUT

Rakennusalalla käytettävä työmaatekniikka, koneet ja laitteet ovat edustettuina rakennuskoneiden- ja laitteiden sekä työkalujen teema-alueella. Alueelta tavoitat alan kärkitoimijat ja asiantuntijat niin myynnin kuin vuokrauksen saralla. Alan uusimpien palvelujen ja tuotteiden esittelyn lisäksi tarjolla on keskitettyä ohjelmasisältöä ja puheenvuoroja toimialalta.

HYÖTYAJONEUVOT

Hyötyajoneuvojen teema-alueella on tarjolla alan uusimmat mallit ja viimeisin tekniikka ammattiautoilijoille ja työkäyttöön. Tule testaamaan ajoneuvoja omalla koeajoradalla 7-hallin välittömässä tuntumassa.

SECURITY CITY

Turvallisuusala kokoontuu jälleen yhdessä rakennusalan kanssa. Security Cityssä on esillä rakentamiseen olennaisesti liittyviä turvallisuusalan ratkaisuja ja palveluita. Toimiala haluaa tarjota rakennusalan ammattilaisille viimeisintä tietoa turva-alan trendeistä ja tulevaisuudesta digitalisoituvassa maailmassa.

TYÖVAATTEET JA TYÖTURVALLISUUS

Työvaatteet ja suojaimet löydät yhteisalueelta läheltä Security Cityä. Työturvallisuus ja työturvallisuutta lisäävät tuotteet ja suojaimet ovat äärimmäisen tärkeä osa rakennusalan työntekijän arkea. Teema-alueelta löydät monipuolisen ja kattavan valikoiman uutuustuotteita ja välineitä sekä kohtaat alan yritykset ja saat asiantuntevaa palvelua alan kärkitoimijoilta.

RAKENTAMINEN

Rakentamisen teema-alueella on tarjolla kaikkea perusrakentamisesta kiinnostuneille. Runkorakentamisen, metallituotteiden, betonituotteiden, eristyksen, katemateriaalien ja pintamateriaalien alan yritykset tuovat uusimmat alan tuotteet ja innovaatiot osastokohtaisesti esille. Olet sitten kiinnostunut uudisrakentamisesta, purkamisesta tai korjausrakentamisesta niin teema-alue tarjoaa siihen monipuolisia ja laadukkaita ratkaisuja. Alueelta löydät myös rakennusliikkeiden edustajia niin kotimaasta kuin kansainvälisesti.

MUUT TÄYDENTÄVÄT RAKENNUSOSAT

Täydentävät rakennusosat viimeistelevät rakennuksesi ilmeen. Teema-alue löytyy tällä kertaa 1-hallista, jossa on kaikkea täydentävään ammattirakentamiseen. Muut täydentävät rakennusosat teema-alue tarjoaa mm. ovet, ikkunat, portaat, kaiteet, kylpyhuoneet, keittiöt, kaihtimet ja laatat alan yritysten osastoilla. Ohjelmalavalla kuullaan tietoiskuja alan asiantuntijoilta ja ammattilaisilta.

KANSAINVÄLISYYS

Kansainvälisyys näyttäytyy tapahtumassa yksittäisten yritysten osastoilla. Ulkomaisia yrityksiä mukana 16 eri maasta ja yhteensä yli 50 yritystä! Lisäksi tapahtumasta löytyvät omat maa-alueet Latvialla ja Liettualla. Lisäksi samanaikaisesti järjestettävässä Jäte, Vesi, Ympäristö -tapahtumassa esillä on oma alueensa Hollannilla.

STARTUP-ALUE

Tänä vuonna FinnBuildissa näkyy vahvasti startup-henki ja kiinnostavia kasvuyrityksiä pääset tapaamaan hallissa 6, Panorama ravintolan terassilla. Alueella on mukana viisi kiinnostavaa kasvuyritystä:

Advacam valmistaa väriröntgen kameroita ja kehittää kuvantamismenetelmiä teollisuuden valmistusprosessien seurantaan ja tuotteiden laadunvalvontaan. Kameroilla voidaan erilaiset materiaalit erottaa eri väreillä ja selvittää näytteiden materiaalikoostumus. Kamerat soveltuvat erinomaisesti niin metallirakenteiden kuin muovin, kumin ja komposiittien laadunvalvontaan. www.advacam.com

Altum Technologies on Cleantech startup, jonka tehoultraäänituotteet puhdistavat prosessilaitteita on-line. Olemme kiinnostuneita tapaamaan henkilöitä, joiden haaste on likaantuvat, nesteitä sisältävät prosessilaitteet, kuten pumput, putkistot ja lämmönvaihtimet. www.altumtechnologies.com

Tagfulo on kumppani, joka hakee asiakkailleen viestinnän keinoin lisää tehokkuutta ja liiketoiminnan tulosta.  Tagfulon avulla yrityksen viestintä, dokumentointi ja työajankäyttö tehostuu merkittävästi ja siirtyy uudelle tasolle. Haluamme tavata yrityksiä jotka haluavat kehittää viestintää ja projektien hallintaa uudelle avoimelle tasolle, joka on yrityksesi tulevaisuutta. www.tagfulo.com

Valfi Oy tarjoaa kauppakeskuksille ja liikeketjuille automaattisia kasvontunnistuksen, ruuhkien hallinnan ja kävijälaskennan ratkaisuja. Kehitämme asiakaskokemusta ja myyntiä rohkealla otteella. Parhaillaan luomme älykkäitä ratkaisuja mm. XXL-urheiluketjulle, Oulun kaupungin kirjastoille, Ideaparkille ja S-ryhmälle. Olemme Axis Communicationsin valtuuttama turvakameroiden ohjelmistokehittäjä. www.valfi.fi

REKRYCAFÉ– TYÖHAKIJOIDEN JA YRITYSTEN KOHTAAMISPAIKKA

Panorama-ravintolassa sijaitsevaan PolarPron RekryCaféen ovat tervetulleita niin rakennusalan työvoimaa tarvitsevat yritykset kuin töitä etsivät ammattilaiset ja opiskelijat. PolarPro tarjoaa kahvit ja pientä purtavaa. RekryCafé on avoinna koko messujen ajan.

FB ihmisvilinaa_300x300px

Halli 7

Miehettyssa300x300px

Yl‰galleria

hackathon_300x300

Halli 6

FB ihmisvilinaa_300x300px

mobiili2_300x300px

Halli 5